Дезинфектор за ръце – система за дезинфекция

Компактнен дезинфектор за ръце от неръждаема стомана

Дезинфектор за ръце

Коронавирус  (Covid-19) все още се разпространява в Европа и в целия свят, въпреки мерките, които предприема всяка държава. Всяка организация трябва да бъде социално отговорна и да се стреми да гарантира на своя персонал и на своите посетители безопасна и здравословна среда. Все повече търговски вериги, болници и учреждения поставят хигиенни станции на входа на своите обекти. Така те насърчават  служителите и посетителите си  да подобрят хигиената на ръцете си. Това е знак за по-висока фирмена култура и грижа към клиентите, към персонала на компанията и към обществото, като цяло.

Причинителите на болести и невъзпрепятстваното разпространение на бактериите и вирусите може да има тежки социални и икономически последствия за всеки бизнес и за всяка страна. Личната хигиена не трябва да се подценява като фактор за превенция. Измиването на ръцете със сапун и топла вода е най-ефективният  начин да почистите ръцете си от замърсявания и от микроби. Но това не винаги е възможно. Според Световната здравна организация (СЗО), дезинфектантът за ръце е достъпен и бърз инструмент за избягване разпространението на микроби.

Използвайте дезинфектор за ръце на влизане във всяка обществена сграда.  Поставете ръцете си в отвора на машината. Фотоклетка засича ръцете ви и фино разпръсква около 2 мл. дезинфектант на спиртна основа. Разтъркайте го по дланите и между пръстите си, за да постигнете по-добра дезинфекция на  ръцете си от бактерии и вируси. Така пазите хората и повърхностите вътре в помещението от попадане на причинители на зараза от вън. Не забравяйте да повторите същата процедура и на изхода на обществените сгради, офиси  и работни помещения. Така осигурявате по -добра хигиена за себе си.

Защо Ви е нужен дезинфектор за ръце Kittner SafeClean?

  • Бързо и лесно унищожавате бактериите
  • Икономичен е
  • Можете да използвате дезинфектант по Ваш избор
  • Впръсква автоматично и безконтактно хигиенния препарат
  • Количеството дезинфектант на всяко впръскване може да се регулира
  • Може да се брандира с логото на Вашата фирма

Дезинфекторът Kittner SafeClean е разработен в България от нашите специалисти, които имат 25 годишен опит в сферата на персоналната хигиенна техника за нуждите на хранителната и фармацевтична промишлености. Този опит сега използвахме за разработката на сигурна и рентабилна дезинфекция на ръце, навсякъде където е необходимо. Устройството работи със стандартна 5 л. туба с дезинфектант, което осигурява дългът период на работа, без презареждане. Фотоклетки активират разпръскването на 2 гр. дезинфектант върху двете ръце. Това количество може да се регулира, ако е необходимо. Хигиенната станция разполага със заключване на достъпа до тубата с дезинфектант. LED датчик показва когато дезинфекторът е готов за работа. Основните компоненти на машината са разположени върху подвижен панел, осигурявайки лесен достъп, сервиз или подмяна. Дезинфекторът е за стенен монтаж, наличен е и модел за монтаж на под.

Kittner произвежда многообразие от хигиенни станции в съответствие със санитарните изисквания, броя на служителите и  броя на посетителите на всяка компания. Поради компактния си дизайн и многофункционалното си предназначение, необходимото оборудване може да бъде проектирано дори за най-ограниченото пространство.

hygiene stations

Някои от моделите дезинфектори за ръце, които Киттнер Ви предлага са:

Дезинфектор за ръце;

Дезинфектор за ръце с турникет;

Дезинфектор с измиваща зона и турникет;

Хигиенна станция за дезинфекция на ръце и подметки с турникет.

Изпратете Вашето запитване за дезинфектор за ръце тук!

 

Ключови думи:

Система за дезинфекция на ръце

Устройства за дезинфекция на ръце

Безконтактна система за дезинфекция на ръце

Безконтактен дозатор за дезинфекция на ръце